Features

Φρέσκα 3/2024!

Θεοδόσης Γενιτσαρίδης

/ Features/
9 Απρ 2024

Σκάψτε, βρείτε, ψαχτείτε και ακούστε τις πέντε πιο φρέσκες κυκλοφορίες που ακούσαμε πρόσφατα. H μουσική είναι μία. Δεν έχει όρια. Δεν έχει στεγανά.

Φρέσκα 3/2024!

Ζεστη λες και είναι καλοκαίρι και ημερολογιακά μόλις μπήκε η άνοιξη. Το περιβάλλον εχει διαλυθεί. Α. Τι θα γίνει ρε μαλάκες; Θα μείνει καμία ζωντανή; Γαμώ το αντριλίκι σας και την κωλοπατριαρχεία σας!

Amaro Freitas

Amaro Freits – Y’Y
[Psychic Hotline]
Post-Minimalism, Jazz, Post-Bop

Δίσκος φωτιά για όσους αγαπούν πιάνο και τζαζ. Απολαυστικός, μοντέρνος και ιδιαίτερος. Είναι ο πιανίστας που αξίζει παραπάνω από την φήμη του, αλλά θα τα αποκτήσει σιγά σιγά.

Bandcamp

The Messthetics and James Brandon Lewis

The Messthetics And James Brandon Lewis – The Messthetics & James Brandon Lewis

[Impulse! ]

Jazz-Rock, Art Punk, Avant-Garde Jazz, Jazz Fusion

Τον ακούσαμε και τον προηγούμενο μήνα, αλλά εδώ μπλέκει και με την εξαιρετική κιθάρα του Anthony Pirog. Μοναδικό jazz και rock αποτέλεσμα που δεν θα ακούσετε παρόμοιο του φέτος.

Bandcamp

Moor Mother

Moor Mother – The Great Bailout

[Anti-]

Experimental, Ambient, Jazz Poetry, Soul Blues

Την έχουμε ακούσει και την έχουμε παρουσιάσει και εδώ πολλές φορές. Αυτή η μουρλή καλλιτέχνης παρουσιάζει άλλη μια ποιητική συλλογή πάνω από πειραματικούς ήχους, με πολλές συνεργασίες και έντονο συναίσθημα.

Bandcamp

Jon Lloyd Quartet

Jon Lloyd Quartet - Earth Songs

[Ubuntu]

Cool Jazz, Hard Bop

Αυτή ειναι μια καλή περίπτωση παραδοσιακής jazz που αποδίδεται φρέσκια, με παρα πολλη καλή παραγωγή και όμορφες μελωδίες. Ειναι τουλάχιστον απολαυστικό.

Spotify

Jahari Massamba Unit - YHWH is LOVE

Jahari Massamba Unit - YHWH is LOVE

[Law of Rhythm]

Spiritual Jazz, Funk, Instrumental Hip Hop

Προσωπικά ψάχνω και αναζητώ μια περισσότερο ταξιδιαρικη και πνευματική γιατι καπως νιώθω οτι ειναι δυσευρετη στις μέρες μας. Οπότε εδώ βρήκα κάτι που εψαχνα. Ομορφο και πραγματικά με καλό ρυθμό. Εχει αυτό το beat που θα ταίριαζε πολύ σε ραπ!

Bandcamp

RELATED